ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣH – ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ

Είναι η διαδικασία καταστροφής όλων των μικροοργανισμών (ιών, μύκητες, βακτηρίων, με σκοπό τη μείωση σε αποδεκτά επίπεδα του μικροβιακού φορτίου ώστε να αποφευχθούν κρούσματα λοιμώξεων και μολύνσεων των ανθρώπων που χρησιμοποιούν τους χώρους αυτούς.

 

Η εφαρμογή γίνεται είτε με ψεκασμό χαμηλής πίεσης για κάλυψη συγκεκριμένων επιφανειών είτε με νεφελοψεκασμό για την ολική κάλυψη των χώρων.

 

Τα χημικά σκευάσματα που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τον ΕΟΦ και έχουν αποκλειστικά απολυμαντική-αντισηπτική δράση με ευρύ φάσμα δράσης.

apolymansh

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ

apentomwsh
mosquito

Καταπολέμηση κάθε είδους εντόμων, τα οποία είτε εισβάλλουν σε ένα χώρο από το εξωτερικό περιβάλλον, είτε ζουν και αναπαράγονται στο εσωτερικό κτιρίων.

 

Η καταπολέμησής τους γίνεται ανάλογα του είδους του εντόμου, γίνεται είτε με υπολειμματικό ψεκασμό, είτε με εφαρμογή ειδικού καπνογόνου εντομοκτόνου, είτε με ειδικές τροφοελκυστικές παγίδες, είτε με εφαρμογή gel, είτε με ειδικά επιχρίσματα, είτε με νεφελοψεκασμό (air-fogging) είτε με τοποθέτηση και λειτουργία κατάλληλων εντομοπαγίδων σε επιλεγμένους χώρους.

 

Τα σπουδαιότερα έντομα Υγειονομικής σημασίας είναι οι κατσαρίδες, μυρμήγκια, κοριοί, ψύλλοι, ακάρεα, μύγες, κουνούπια, μυρμήγκια, αράχνες, σκουλήκια, σκορπιοί, σαρανταποδαρούσες, τερμίτες έντομα αποθηκών.

 

Τα βιοκτόνα εντομοκτόνα που χρησιμοποιούνται έχουν όλα έγκριση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων. Είναι υψηλής τεχνολογίας και φιλικά προς τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον.

ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ

Τα τρωκτικά αποτελούν μεγάλο κίνδυνο για την δημόσια υγεία. Είναι «αποθήκες» πολλών ασθενειών και παρασίτων (ψύλλοι, τσιμπούρια, ψείρες, πανώλη, τυφοειδή πυρετό, λεπτοσπείρωση, τριχίνωση, τροφική δηλητηρίαση) και για αυτό χρειάζεται άμεση αντιμετώπιση.

 

Η καταπολέμηση κάθε είδους τρωκτικού που τυχόν θα εισβάλει στο χώρο σας και η λήψη προληπτικών μέτρων για την παρεμπόδιση πιθανής επαναμόλυνσης.

 

Η καταπολέμησής των γίνεται ανάλογα τον χώρο, με τοποθέτηση δολωμάτων-μυοκτόνα (ποντικοφάρμακα) ή με τοποθέτηση σταθμών ή με τοποθέτηση παγίδων με κόλλα ή τύπου κλουβιού.

 

Η επιλογή μυοκτόνων σκευασμάτων γίνεται από την λίστα εγκεκριμένων σκευασμάτων για χρήση σε κατοικημένους χώρους του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Παρουσιάζουν μεγάλη σταθερότητα και παραμένουν αναλλοίωτα σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.

mioktonia

ΑΠΩΘΗΣΕΙΣ ΠΤΗΝΩΝ – ΕΡΠΕΤΩΝ

peristeri
snake
ΠΤΗΝΑ (ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ)

Τα περιστέρια δημιουργούν προβλήματα στις εγκαταστάσεις τόσο από υγειονομικής όσο και από αισθητικής πλευράς. Είναι φορείς παθογόνων μικροοργανισμών προκαλούν ζημιές σε μνημεία και κτίρια, δημιουργούν αντιαισθητική εικόνα, δυσοσμία και θόρυβο.

 

Η απώθηση επιτυγχάνεται, έπειτα από προσωπική επίσκεψη, με την τοποθέτηση απωθητικών ακίδων ή ειδικού πλέγματος (δίχτυ), ή ειδικών ελατήριων που δεν τα τραυματίζουν ή οπτικό-απωθητικά σκευάσματα.

 

ΕΡΠΕΤΑ

Κατά την καλοκαιρινή κυρίως περίοδο αντιμετωπίζουμε συχνά την προοπτική εισόδου ερπετών σε ένα χώρο (εξοχικό, κατασκήνωση, βιομηχανική μονάδα κλπ).

 

Η καταπολέμησή τους επιτυγχάνεται σε κατάλληλη χρονική περίοδο, με τη δημιουργία ζωνών προστασίας γύρω από τις εγκαταστάσεις με την τοποθέτηση ειδικών σκευάσματων παρεμποδίζοντας έτσι την είσοδο των ερπετών, αφού προηγουμένως έχουμε φροντίσει για την απώθησή τους.

 

Η απώθηση επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση ειδικών σκευάσματων είτε σε υγρή μορφή, είτε σε κοκκώδη μορφή, είτε σε μορφή εμβαπτισμένων τεμαχιδίων.

 

Όλα τα σκευάσματα έχουν μεγάλη υπολειμματικότητα και είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟMΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδίδουμε άδειες υγειονομικού ενδιαφέροντας στα παρακάτω καταστήματα με πολύ προσιτές τιμές:

 • Οπωροπωλείο
 • Κρεοπωλείο
 • Παντοπωλείο
 • Πτηνοπωλείο
, Αυγοπωλείο,
 Ιχθυοπωλείο, 
Γαλακτοπωλείο
, Πρατήριο
 • Κατεψυγμένων προϊόντων
 • Καφεκοπτείο, 
Πρατήριο ελαίων και λιπών
 • Πρατήριο γάλακτος και ειδών ζαχαροπλαστικής
 • Αμιγές πρατήριο ειδών ζαχαροπλαστικής
 • Πρατήριο άρτου
 • Πρατήριο έτοιμου φαγητού (πρόχειρου και πλήρες)
 • Κατάστημα ξηρών καρπών και ζαχαρωδών προϊόντων
 • Κάβα εμφιαλωμένων ποτών
 • Κατάστημα διάθεσης προϊόντων αλλαντοποιίας και τυροκομίας
 • Πώληση τυποποιημένων παγωτών, αναψυκτικών, ποτών, ειδών σοκολα-τοποιίας, μπισκοτοποιίας, κλπ σε εμπορικά καταστήματα
 • Παρασκευή και πώληση καφέ πάσης φύσεως σε διερχόμενους πελάτες από τα πρατήρια άρτου και ειδών ζαχαροπλαστικής των αρτοποιείων
 • Κομμωτήριο-κουρείο
 • Εργαστήριο ονυχοπλαστικής
 • Εργαστήριο δερματοστιξίας (τατουάζ)
katasthmata

ΣΥΝΤΑΞΗ ΦΑΚΕΛΟΥ ISO-HACCP

katasthmata-2

Καλύπτουμε ανάγκες επιχειρήσεων που έχουν υψηλά standards ποιότητας (ISO – HACCP), παρέχοντας φάκελο που περιέχει όλα τα νομικά απαιτούμενα πιστοποιητικά απεντόμωσης – μυοκτονίας, τον οποίον ενημερώνουμε σε κάθε επίσκεψή μας.

 

Επίσης για κάθε παρεχόμενη υπηρεσία εκδίδεται πιστοποιητικό απεντόμωσης – μυοκτονίας – απολύμανσης για οποιοδήποτε έλεγχο.